منتظري، مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري قزوين:
مجتمع محمد آباد قزوين به شرکت سهامي خاص واگذار شد
مجتمع بازيافت، پردازش و دفن مهندسي –بهداشتي محمد آباد قزوين در راستاي ساماندهي و نظارت بر پسماندهاي عادي، بيمارستاني امحا شده و حيوانات ناقل اتلاف شده در استان به صورت شرکت سهامي اداره خواهد شد.
مجتبي منتظري، مدير عامل سازمان مديريت پسماند شهرداري قزوين گفت:مجتمع بازيافت، پردازش و دفن مهندسي –بهداشتي محمد آباد قزوين در راستاي ساماندهي و نظارت بر پسماندهاي عادي، بيمارستاني امحا شده و حيوانات ناقل اتلاف شده در استان به صورت شرکت سهامي اداره خواهد شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان مديريت پسماند شهرداري قزوين، منتظري افزود: با تشکيل شرکتي با سهامداري 21 شهرداري استان از اين پس مديريت مجتمع و نظارت بر امور پردازش،دفن،توليد کمپوست و ... از سوي اين شرکت و با نظارت استانداري قزوين و هيئت مديرهاي که متشکل از شهرداران استان ميباشد اداره خواهد شد.
وي اعلام کرد: با توجه به آغاز فعاليت شرکت پردازش پسماند نصر محمد آباد در اين سايت ، همه امور از پردازش تا دفن توسط اين شرکت مديريت خواهد شد.
وي افزود: اين شرکت تحت پوشش شهرداري هاي استان قزوين بوده و اعضاءهيئت مديره آن را شهرداران شهر هاي استان تشکيل مي دهد و رياست هيئت مديره آن بر عهده مدير کل دفتر امور شهري استاندار خواهد بود که پس از برگزاري جلسات متعدد و بررسي هاي لازم واگذاري ها صورت پذيرفت.
اين مسوول بيان کرد: اين اقدام با هدف تمرکز پسماندهاي شهرهاي استان در محمدآباد و ايجاد وحدت رويه بر مديريت اين پسماندها از مرحله پردازش تا دفع و توليد کمپوست خواهد بود.
وي افزود: اکنون روزانه 480 تن زباله از سطح استان به مجتمع منتقل مي شود که از اين ميزان 280 تن زباله شهر قزوين و الباقي زباله هاي چند شهر از شهر هاي استان است.
منتظري تصريح کرد: تحويل زباله در مبداء ورودي سايت به صورت باسکولي است و هزينه آن به ازاي هرکيلو زباله توسط شهرداريهاي عضو پرداخت خواهد شد.
اين مسئول در ادامه اظهار کرد: شهرداريهاي محمديه،الوند،تاکستان،اقباليه،بوئين زهرا و شهرداري قزوين اکنون به عنوان اعضاء هيئت مديره شرکت مذکور بوده که حدودا 45 درصد سهام اين شرکت را شهرداري قزوين به خود اختصاص داده است.
منتظري به ضرورت ساماندهي پسماندهاي صنعتي اشاره و خاطر نشان کرد: يکي از معضلات موجود در شهر و استان ساماندهي پسماند هاي صنعتي است که با تخصيص 10 هکتار از اراضي همجوار مجتمع محمد آباد و واگذاري آن به شرکت عصر صنعت سبز کاسپين ايرانيان اين مشکل نيز بر طرف شده است و تمامي پسماندهاي صنعتي در استان از 15آبان 93 در اين مکان و توسط شرکت مذکور پذيرش و ساماندهي مي شود.
وي در خاتمه خطاب به ساير شهرداري هاي استان درخواست کرد: در برنامه کاري پيمانکاران خود در سال جديد هزينه انتقال پسماندهاي خانگي را به سايت محمد آباد در نظر گرفته تا از دفن غير بهداشتي آن در حريم شهر هاي استان اجتناب شود و بدين وسيله از آلودگي زيست محيطي و زمين هاي کشاورزي جلوگيري شود.
لازم به ذکر است؛ سايت محمد آباد در صورت نياز قابليت پذيرش بيش از 500 تن زباله در روز را هم خواهد داشت.
پايان پيام